Verzenden & retourneren

Leveringsvoorwaarden

Bezorgen en afhalen 
RigVil B.V. werkt samen met PostNL. Samen streven wij ernaar je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Dit is vaak al binnen 3 à 5 werkdagen. Bezorgen kost € 6,95 binnen de Benelux en kan bij jou thuis worden afgeleverd of op je werk. Je kunt er ook voor kiezen je pakketje af te halen op een PostNL punt bij jou in de buurt. Dit is vooral handig wanneer je zelf geen tijd hebt om op de postbezorging te wachten.

Bezorging via PostNL
Reguliere verzendingen doen we via PostNL. PostNL bezorgt op maandag tot en met zaterdag tussen 08.00 en 18.00 uur je bestelling bij je thuis. PostNL doet 2 pogingen om je bestelling af te leveren. Wanneer zowel u, als de buren bij de tweede aanbieding van uw pakket niet thuis zijn, kunt u met het bericht van de chauffeur de zending afhalen op het aangegeven PostNL Postkantoor. U heeft hiervoor drie weken de tijd, daarna gaat de zending terug naar de afzender. Meer informatie over het ontvangen van een pakket kunt u vinden op deze pagina.

Uw bestelling volgen via MijnPakket van PostNL?

Klik hier om je aan te melden

 

Retourneren

Bij RigVil B.V. geldt voor alle bestellingen een zichttermijn van 14 dagen. De zichttermijn gaat in op het moment dat je de bestelling heeft ontvangen. Binnen deze zichttermijn mag je het artikel bekijken en/of passen, tenzij anders vermeldt. Na het verstrijken van  de zichttermijn is de koopovereenkomst een feit.

Controleer direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet bij je geleverd is. Mocht dit niet zo zijn, neem dan zo spoedig mogelijk contact op om dit aan ons te melden.

Retourneren of ruilen is geen probleem, mits je volgens onze richtlijnen te werk gaat. Als je een artikel wilt retourneren, kijk dan onder het kopje Leveringen onderaan de pagina. Je kunt het artikel binnen de zichttermijn retourneren mits aan de onderstaande regels wordt voldaan:

  • Retour binnen de zichttermijn van 14 dagen
  • In onbeschadigde, niet beschreven en originele fabrieksverpakking zonder tape, plakband of (verzend)stickers
  • Compleet, niet gebruikt en onbeschadigd (Passen van kleding of schoenen wordt niet beschouwd als gebruik)

Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Voorwaarden

Geopende artikelen die niet voldoen aan de bovenstaande regels blijven jouw eigendom. Deze artikelen worden naar je teruggestuurd en de gemaakte kosten worden aan jou in rekening gebracht.

Sommige artikelen mogen niet retour worden gestuurd. Dit geldt onder andere voor artikelen:

  • Die persoonlijk van aard zijn
  • Die tot stand zijn gekomen overeenkomstig de door jou aangegeven specificaties
  • Die speciaal voor je besteld zijn
  • Die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden
  • Die snel bederven of verouderen

Voeg altijd het RigVil B.V. Retourformulier bij je retourzending, inclusief opgave van de retourreden. Stuur je meer dan één pakket retour en heb je maar één retourbon, voeg dan bij elk pakket een briefje toe met daarop je naam, adres en je bestelnummer.
Bij ontvangst van je bestelling zijn de goederen jou eigendom geworden. Zorg daarom dat je altijd over het verzendbewijs van de transporteur beschikt als je artikelen retour stuurt. Zo kun je eventueel verlies of schade bij je transporteur claimen.

Ruilen van maat of kleur

Wil je een artikel ruilen voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur?
Je kunt het artikel binnen de zichttermijn retourneren en het nieuwe artikel bestel je gewoon als een nieuwe bestelling.
Een bestelling van hetzelfde artikel in een andere maat of kleur geldt als een nieuwe bestelling. RigVil B.V. brengt daarom opnieuw eventuele verzendkosten in rekening voor het verzendklaar maken, transporteren en afleveren van de bestelling. In het winkelwagentje zie je de verzendkosten die voor jou bestelling gelden.

Kosten van retourneren / terugstorten

Bij het retourneren binnen 14 dagen worden automatisch de standaard in rekening gebrachte verzendkosten van € 6,95 teruggestort.

De kosten voor het retourneren naar RigVil B.V. zijn altijd voor eigen rekening. In het geval van een foutieve levering of een defect/beschadigd artikel, storten wij na ontvangst en beoordeling achteraf € 6.95 aan gemaakte verzendkosten van die retourzending terug op je rekening. Retourneringen worden bij ons dagelijks behandeld. Zodra wij je retourzending in ongeschonden staat hebben ontvangen, wordt binnen maximaal 14 dagen het aankoopbedrag teruggestort op de rekening waarmee de bestelling is betaald.

Retouradres

Roggestraat 44 – Oost 1.10, 7311 CD Apeldoorn.