ZUSJES HADID HEBBEN NU HUN EIGEN VICTORIA’S SECRET POPPEN

  • Geplaatst op
  • Door The Modelhouse tv
  • 0
ZUSJES HADID HEBBEN NU HUN EIGEN VICTORIA’S SECRET POPPEN

Bella Hadid liep vorige week voor het eerste mee tijdens de Victoria’s Secret show en mocht óók voor het eerst samen met haar zus Gigi Hadid (mét angel wings) over de VScatwalk schitteren. Dit bijzondere ‘zussenmoment’ was zó inspirerend dat er poppen zijn gemaakt van de gezusters, gehuld in de looks die ze tijdens hét lingeriespektakel droegen.

Bella Hadid deelde al een foto van de poppen op haar Instagram Stories. Gigi’s pop draagt zwarte kanten lingerie met dijhoge cut-out laarzen en grote vleugels, terwijl Bella’s variant gehuld is in een grijs corset met een lange cape die tot de vloer reikt. Straight from the catwalk! Hoewel deze creaties naar verluid door een die-hard fan van de Hadids zijn gemaakt zou het met enig aandringen tot een daadwerkelijke productie van de Barbie-achtige poppen kunnen leiden…
 

Bedoel, eerder lanceerde de speelgoedonderneming Mattel al een pop gebaseerd op menselijke lichaamsproporties met het evenbeeld van model Ashley Graham. Dus, duimen maar.
 

ZEKERHEID VOOR JE NABESTAANDEN

Een overlijdensrisicoverzekering geeft financiële zekerheid voor je dierbaren. Een gevoel dat je allemaal kent en iedereen gunt. Ontdek met de nabestaandencheck eenvoudig welk bedrag je daarvoor nodig hebt. Bekijk de video voor meer informatie. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden