MET DEZE TRUC VOORKOM JE LADDERS IN JE PANTY

  • Geplaatst op
  • Door The Modelhouse tv
  • 0
MET DEZE TRUC VOORKOM JE LADDERS IN JE PANTY

Niks is vervelender dan een ontzettende scheur in je panty bij een fancy diner of party. Het staat gewoon heel onverzorgd, en het ergste is nog: je kunt er heel vaak niks aan doen! Of toch wel…Voorkomen is makkelijker
Heel vaak is voorkomen beter dan genezen, right? Vooral voor ladders in je panty. Want altijd drie extra panty’s in je tas hebben is niet echt heel handig. We kennen natuurlijk allemaal het nagellak trucje… Wanneer je een klein gaatje in je panty spot, smeer je een beetje doorzichtige nagellak op om te voorkomen dat die verder scheurt. Toch weten we maar al te goed dat als je nagellak op je panty moet smeren, het al te laat is.

De echte truc
Je wilt die gaatjes en ladders juist voor zijn, en soms werkt dan alleen voorzichtig doen niet genoeg. Met dit makkelijke, handige trucje voorkom je alle narigheid.
Het toverwoord is: Freece! Door je panty te bevriezen zal de stof sterker worden en zijn ladders verledentijd. Lees hier hoe het moet.

  • Maak je panty nat onder de koude kraan en stop het in een plastic zakje in de vriezer. Dit kun je het beste doen voordat je gaat slapen.
  • Haal ze de volgende dag uit de vriezer, en wacht tot ze weer helemaal ontdooid zijn.

HUH? Hoe dan!??
Door je panty te bevriezen zorg je ervoor dat de moleculen in de pantystof sterker worden. Wanneer ze daarna weer op kamertemperatuur zijn, zullen de zwakke plekken in je panty zijn aangesterkt. De stof van je panty zal zelfs sterker aanvoelen als je deze weer aantrekt. #PantyGoals

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden