DEZE 7 STRUGGLES HERKENT ELKE SKINNY GIRL

  • Geplaatst op
  • Door The Modelhouse tv
  • 0
DEZE 7 STRUGGLES HERKENT ELKE SKINNY GIRL

Dankzij verschillende modebladen en merken worden vollere vrouwen steeds meer geaccepteerd. En gelukkig maar! Hierdoor worden alleen wel de skinny girls een kopje kleiner gemaakt…

Het lijkt wel alsof het internet obsessed is met het figuur van de vrouw. Niet zo lang geleden was het nog mooi om lang en slank te zijn, en nu zijn de vrouwen met curveshelemaal hot. Verschillende beauty campagnes zijn gelanceerd en slogans als ‘echte vrouwen hebben curves’ gingen viraal. En terecht, want ook deze vrouwen zijn prachtig. Alleen zijn het nu de skinny girls die zich ondergewaardeerd voelen.

Deze 7 uitspraken heeft elk slank meisje weleens gehoord.

#1. Eet jij wel genoeg?
Of “hoeveel weeg jij eigenlijk?”. Hoe vermoeiend is het om te reageren met de woorden:”Nee, ik ben niet ziek. En ik leef ook niet alleen op sla.” Ja, net zoals andere vrouwen eten slanke vrouwen ook gewoon. En believe it or not, zelfs snoep of een hamburger.

#2. Waarom ga je überhaupt nog naar de sportschool?
Naar de sportschool gaan doen we niet alleen maar om slank te blijven. Het is namelijk gewoon goed om once in a while de sportschool te bezoeken. Op deze manier blijf je gezond en zit je beter in je vel. En we nemen aan dat iedereen dat toch wilt?

#3. Gaat alles wel goed met je?
Euhm… ja. Als je dun bent heb je niet meteen een enge ziekte.#4. Ik haat het dat jij zo dun bent, ik lijk dan super dik naast jou.
Voor sommigen klinkt dit als een compliment, maar dit is vaak niet zo. Vaak voelt het slanke meisje zich alleen maar bezwaard. En dan vooral: waarom is iedereen niet gewoon blij met zichzelf?

#5 Jouw armen en benen lijken wel takken
Of “Ik kan je zo doormidden breken”, wat moet een persoon precies met deze informatie?

#6 Hoe kom jij toch zo dun?
Alsof het een soort van goocheltruc is…

#7. Echte vrouwen hebben ‘curves’. 
Oh no, you didn’t. Of “Mannen houden van vrouwen die wat meer vlees om hun botten hebben…”. Het is fantastisch dat er steeds meer campagnes worden gemaakt met “echte” vrouwen. En met echt bedoelen we zonder photoshop. Want iedereen heeft wel striae op de billen of een litteken op zijn been. Maar als mensen beweren dat vollere vrouwen ‘echte’ vrouwen zijn, dan gaat er iets mis… Ben je dan geen echte vrouw als je  kleinere borsten of weinig kont hebt? We zijn allemaal echte vrouwen!
 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden